Biserica din județul Botoșani care îi aduce pe enoriași la slujbă cu autocarul. La eveniment participă PS Nichifor Botoșăneanul

O biserică din județul Botoșani îi aduce pe enoriași la slujbă cu autocarul. PS Nichifor Botoșăneanul va resfinți  biserica Izvorul Tămăduirii din Hlipiceni, care a fost complet restaurată în perioada 2022-2024.

Slujba de resfințire va fi oficiată pe 21 septembrie, de la ora 08.00. Vor fi prezenți PS Paisie Sinaitul, episcop vicar patriarhal, PS Nichifor Botoșăneanul, episcop vicar al arhiepiscopiei Iașilor, dar și un sobor de preoți și diaconi.

Agapa creștină va avea loc în sala de festivități din localitatea Hlipiceni, de la ora 12.45, a anunțat arhimandritul Ciprian Grădinariu, cel supranumit chirurgul sufletelor. Credincioșii vor putea trece cu toată familia prin Sfântul Altar după slujba de resfințire.

Părintele Ciprian Grădinariu îi invită pe credincioși la acest eveniment religios important și chiar s-a asigurat că inclusiv cei din Botoșani vor putea fi prezenți la slujbă.

Astfel, cei care vor să participe, vor putea merge cu un autocar pus la dispoziție de RVG, în zona Capăt 1, de la ora 06.45. Transportul este gratuit.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *