Hram la mănăstirea din Botoșani în care se află o icoană veche de 400 de ani. Se spune că vindecă de orice boală pe cei care se roagă cu tot sufletul

Sute de credincioşi merg la Mănăstirea Gorovei din judeţul Botoşani pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a ”Sfântului Ioan Botezătorul”. Mulţi oameni dar şi ieromonahii de la Gorovei, cred că icoana veche de 400 de ani vindecă de orice boală pe cei care se roagă cu tot sufletul.

Mănăstirea Gorovei își serbează, luni, 23 septembrie, hramul Icoanei facatoare de minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Slujba Sfintei Liturghii va fi oficiata de către un sobor de preoți și diaconi, începând cu ora 𝟵:𝟬𝟬.

Duminică, 22 septembrie , ora 17.00- Slujba privegherii în cinstea zămislirii Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul.

Luni, 23 septembrie, ora 17.30- Slujba Aghiesmei, Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul și slujba Ceasurilor.

Începând cu ora 09.00, Slujba Sfintei Liturghii, Cuvant de învățătură și rugaciunile de dezlegare a tuturor păcatelor , Acatistul Sfintei Icoane Facatoare de minuni si Procesiune cu Icoana făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul in jurul Sfintei Manastiri.

„Vă așteptăm să vă împărtășiți de binecuvantarea si mijlocirea Sfântului Ioan Botezătorul,  patronul și ocrotitorul mănăstirii noastre și să vă bucurați de revărsarea de har primită prin săvârșirea Liturghiei și a rugăciunilor de dezlegare”, susțin reprezentanții Mănăstirii.

Urmareste-ne pe Google News

„Diamantul negru”! Tone de trufe recoltate din pădurile Botoșaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *