FOTO Un tânăr din Botoșani și-a distrus mașina din cauza unui capac al unei guri de canal. Vrea să dea în judecată Primăria

Un tânăr din municipiul Botoșani și-a distrus, sâmbătă seară, mașina din cauza unui capac al unei guri de canal. Botoșăneanul, care are 21 de ani, se deplasa cu BMW-ul seria 5, dinspre Aleea Cinema spre Aleea Curcubeului, în zona Primăverii. În zona Școlii 13 a trecut cu roata peste un capac, care a sărit și i-a distrus toată partea de dedesubt a mașinii, care a și rămas suspendată.

„După intersecție, pe Alea Curcubeului, am călcat un capac de canal, nefiind asigurat/semanalizat. Am rămas cu mașina suspendată și a trebuit să chem o macara să ma deblocheze. Nu este singurul accident de acest gen și, din nefericire, cazurile de acest tip sunt rezolvate foarte greu, am vorbit cu un domn care a pățit același lucru și este în proces de doi ani, mașina lui fiind daună totală”, ne-a scris tânărul din Botoșani.

Acesta vrea să deschidă o acțiune în instanță împotriva Primăriei Botoșani, cea care administrează străzile din municipiu și care este considerată vinovată de producerea acestui accident.

„O sa discut cu un avocat si voi merge sa fac la un service autorizat o verificare in care sa mi rezulte toate daunele, iar apoi ma voi indrepta spre instanță”, a adăugat botoșăneanul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *