Liviu Ciobotariu a vorbit despre problemele echipei, după 0-3 cu Sepsi

FC Botoșani a pierdut partida din deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-3, din etapa a noua a SuperLigii. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu (53 de ani) rămâne pe penultima poziție a clasamentului, cu doar 6 puncte obținute.

Liviu Ciobotariu: „Nu reușim să marcăm. Cu doar 5 goluri marcate nu poți să speri să rămâi în prima divizie”

Botoșani a pierdut partida de la Sfântu Gheorghe, la scor de neprezentare, după ce covăsnenii au marcat prin Debeljuh (min. 10), Alimi (min. 63) și Oberlin (min. 87).

Imediat după înfrângerea suferită, antrenorul moldovenilor a transmis care sunt problemele echipei,care o mențin pe loc de retrogradare.

„Rezultatul este puțin drastic. Am început bine prima repriză, chiar primele 60 de minute. Nu am reușit să băgăm mingea în poartă, este vechea noastră problemă. Ajungem în ultimii 30 de metri ai adversarilor dar nu finalizăm. Am marcat doar 5 goluri, în primele etape, puțin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă. În ultimele 3 meciuri am avut evoluții bune, mai ales cu Petrolul (n.r. pierdut de moldoveni cu 0-2), ducem jocul bine până în ultimii 25-30 de metri ai adversarului, însă nu finalizăm. Au fost greșeli în lanț, atât la primul gol, cât și la al treilea. La golul al doilea s-a rupt meciul, la acel penalty. Ongenda nu are ritm de joc, abia a venit, i-am oferit 45 de minute mai mult ca să fie pregătit pentru următoarea partidă. Avem nevoie de mai multă agresivitate, atât la antrenamente cât și în meciuri. După penalty s-a rupt echilibrul”, a declarat Liviu Ciobotariu la flash-interviu.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a înregistrat astfel a șasea înfrângere, de când a fost numit în această vară pe banca FC Botoșani, noteaza DigiSport

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *