FOTO PSD Botoșani a început acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea lui Ciolacu la prezidențiale

Reprezentanții organizației județene a PSD Botoșani au dat, miercuri, startul oficial al acțiunii de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale.

La acțiune au fost prezenți președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, primarul orașului Săveni, Relu Târzioru, consilieri locali ai PSD.

Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a declarat că echipele PSD vor fi prezente în toate localitățile din județ pentru a strânge semnături pentru susținerea lui Marcel Ciolacu la candidatura pentru funcția de președinte al României.

Este o acțiune care se realizează simultan la această oră în întreaga Românie. Ne-am dorit să dăm un start frumos pentru strângerea acestor semnături. Avem amplasate mai multe corturi pe raza municipiului Botoșani, dar și în județ. Este un moment important nu doar pentru noi, județul Botoșani, ci pentru întreaga Românie, pentru că, iată, intrăm în perioada de precampanie și ulterior campania electorală. Poate mulți dintre dvs. veți întreba, de ce Marcel Ciolacu la președinția României? Vă spun sincer că din toate discuțiile pe care le-am avut, eu, colegii mei, nu doar din municipiul Botoșani, ci întreg județul, din discuțiile pe care le-am avut cu botoșănenii, beneficiem de susținerea lor din mai multe motive. Pe de altă parte sunt botoșăneni care ne spun clar că premierul Marcel Ciolacu a făcut treabă extem de bună din fucția de premier. (…) Dacă ar fi să mă raportez la proiectele care vizează Moldova și județul Botoșani, pot să dau câteva exemple: proiectul Autostrăzii Unirii a început, proiectul Autiostrăzii A7 este în plinpă desfășurare, la Iași a început construcția spitalului regional. Astfel de proiecte se desfășoată în toatp România, indiferent de regiune, indifrent de culoarea politică a primarului sau președintelui de Consiliu Judetean”, a declarat Doina Federovici.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, este convins că Marcel Ciolacu va face lucruri frumoase pentru Botoșani și România.

Am început campania de strângere a semnaturilor și cu această ocazie doresc să le mulțumesc botoșănenilor pentru că ne-au votat la alegerile locale și să le cer sprijinul și pentru alegerile generale pentru Președinția României și să susțină candidatul  nostru, pentru că am primit sprijin pentru municipiul Botoșani atunci când a fost cazul. Cea mai mare încercare a fost cu datoria pe care a avut-o municipiul Botoșani, pentru a putea continua dezvoltarea și pentru această datorie am primit sprijinul din partea domnului Marcel Ciolacu, atunci când a fost prim-ministru și sunt convins că va face lucruri frumoase și pentru Botoșani, din poziția de președinte al României, cum va face lucruri frumoase pentru România”, a declarat Cosmin Andreim, primarul municipiului Botoșani.

Campania de semnături se va desfășura până la începutul lunii octombrie. Pentru participarea la alegerile din acest an sunt necesare minimum 200.000 de semnături pentru alegerile prezidențiale.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “FOTO PSD Botoșani a început acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea lui Ciolacu la prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *