Tehnologia si sloturile video online

Sloturile video online se bucura astazi de mai multa popularitate decat oricand, acestea fiind disponibile in ofertele tuturor cazinourilor online. Cu toate acestea, ele nu au aratat mereu la fel, iar daca astazi avem parte de cea mai buna varianta a sloturilor video online, asta se datoreaza tehnologiei!

Tehnologia a evoluat foarte mult de-a lungul timpului, iar evolutia ei ne-a schimbat vietile complet. De asemenea, tehnologia a avut un impact semnificativ si asupra sloturilor video online, motiv pentru care am decis scrierea unui articol pe acest subiect.

Prin urmare, daca te intrebi care este impactul tehnologiei asupra sloturilor video online, tot ce trebuie sa faci este sa citesti articolul nostru in continuare!

Cum au evoluat sloturile video?

La inceputurile lor, sloturile video erau destul de rudimentare. De altfel, tehnologia era destul de putin prezenta in principiile de functionare ale sloturilor.

Cu alte cuvinte, sloturile erau mai degraba mecanice, fiind actionate de o maneta si existand doar o linie de plata.

Sloturile au devenit electronice incepand cu anii 1960. Pana atunci, sloturile erau mecanice, iar istoria ne spune ca sloturile mecanice ar fi aparut la sfarsitul secolului XIX.

Daca privim un aparat din cele mai vechi timpuri si il comparam cu sloturile video de astazi, diferentele sunt imense! Mai mult decat atat, evolutia este evidenta!

Pasul in mediul online

Se crede despre nasterea sloturilor video online faptul ca ar fi avut loc in anii `90, atunci cand ar fi aparut primele cazinouri online.

Chiar daca aparatele de pacanele deveneau tot mai moderne, nu mai incape indoiala in legatura cu faptul ca pasul catre mediul online reprezinta de departe cel mai important aspect din istoria sloturilor video.

Pentru ca sloturile video sa fie disponibile pe internet, era necesara dezvoltarea unui cazinou online. Acesta a aparut in anul 1996, atunci cand a aparut InterCasino. Acesta este cunoscut ca primul cazinou online care oferea posibilitatea de a paria folosind bani reali.

Tot in anul 1996, Microgaming dezvolta o platforma de cazinou online. Microgaming era dezvoltator de software pentru jocurile de noroc, iar acesta reprezinta, la randul sau, un pas important in ceea ce priveste tehnologia si sloturile video online.

Mai mult decat atat, am putea spune despre Microgaming faptul ca acesta a fost un nume cu o importanta deosebita in ceea ce priveste istoria sloturilor video online, iar asta deoarece a facut posibil acest pas din cazinourile fizice in cele de pe internet.

Era digitala a sloturilor video

Odata cu pasul catre mediul online, sloturile video au cunoscut o dezvoltare accelerata! Succesul de care s-au bucurat acestea inca de la inceputuri a oferit determinarea necesara pentru a investi tot mai mult in modernizarea lor.

Tehnologia a avut un rol deosebit mai ales in ceea ce priveste grafica si sunetul. Cu alte cuvinte, daca pana nu demult, sloturile video online erau destul de banale, astazi ele sunt mai atractive decat oricand!

Grafica moderna, imaginile foarte detaliate, dar mai ales efectele video foarte antrenante fac ca sloturile video sa fie mai captivante, iar astfel poate ca se explica si motivele pentru care atat de multe persoane aleg sa isi testeze norocul la sloturi video online.

Desigur, sunetul joaca si el un rol deosebit in progresul sloturilor video, muzica si efectele sonore facand ca sloturile sa fie mai putin monotone.

Un alt pas important a fost si pasul catre ecranele mai mici. Odata cu popularitatea dispozitivelor mobile, sloturile video s-au adaptat, pentru ca utilizatorii sa poata accesa ofertele cazinourilor online si de pe smartphone.

Accesul de pe smartphone este posibil atat datorita conceptului „responsive” al site-urilor web cat mai ales datorita aplicatiilor mobile dezvoltate de catre cazinourile online. Tehnologia a jucat un rol deosebit si in acest sens, bineinteles!

Algoritmii si RNG-urile sloturilor video online

In final, trebuie sa spunem ca tehnologia joaca un rol deosebit si in ceea ce priveste algoritmii folositi de sloturile video online.

Mai precis, au fost dezvoltati algoritmi care genereaza rotiri aleatorii si independente de cele din urma, astfel incat sa existe corectitudine.

Mai mult decat atat, RTP-ul este posibil, la randul sau, datorita tehnologiei. Daca te intrebi ce inseamna RTP, aceasta este abrevierea de la Return to Player, care se poate traduce ca „rata de plata”. Aceasta face trimitere la suma pe care un cazinou se obliga sa o returneze la fiecare joc sub forma de castiguri.

Este important sa stii ca RTP-ul difera de la un slot video online la altul.

Tehnologia a fost utila si in ceea priveste implementarea functiilor pentru promovarea jocului responsabil. Toate aceste functii sunt de mare ajutor pentru jucatori, fiindu-le utile pentru a evita dependenta pentru jocuri de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *