Dilema unei educatoare din Botoșani, în prima zi de școală. „Una m-a amuzat tare”

O educatoare din Botoșani a avut parte de o dilemă amuzantă în prima zi de școală. Aceasta a preluat grupa mică, cu elevi de trei ani, iar printre ei se numără și doi frați gemeni. Nimic neobișnuit, doar că cei mici arată identic, iar mama i-a îmbrăcat cu haine fix la fel, așa că doamna educatoare nu știa cine e fiecare.

S-a gândit să ceară ajutorul mamei, să îi ceară un sfat pentru a-i deosebi. Răspunsul este de tot hazul.

„Am o prietenă foarte bună care este educatoare. Mai are de mâncat pâine de cadru didactic până la pensie. I-a venit rândul anul acesta să ia grupă mică( majoritatea 3 anișori!) Am sunat-o in seara asta să văd dacă mai suflă.Mi-a povestit aventurile de azi și una m-a amuzat tare. Are in grupa doi gemeni de 3 anișori. Frumușei, drăgălași, dar…identici! Cum să-i deosebească repede?! Pentru că ăștia mici plâng mult primele zile! Normal că cere ajutorul mamei. Și vine răspunsul: ,,Doamna, unul are un vârtecuș ( vârtej) în păr și celălalt are două.” Descurcă-te, doamna! Caută-i in păr când încep să plângă”, a povestit, pe pagina sa de socializare, Florentina Dănilă.

Urmareste-ne pe Google News

Atât de frumoasă! Poezia scrisă de o învățătoare din Botoșani care te emoționează până la lacrimi. Este dedicată tuturor celor din învățământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *