Încă un accident la Botoşani, pe E58! Un tânăr de 19 ani a fost rănit

Un accident rutier soldat cu rănirea unui tânăr în vârstă de 19 ani a avut luni pe drumul european E58, pe raza comunei Frumuşica. Tânărul conducea un autoturism dinspre localitatea Frumusica înspre municipiul Botoșani. La un moment dat, botoşăneanul a efectuat un viraj la stânga, împrejurare în care a întrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de un bărbat de 44 de ani.

În urma impactului, cel care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost chiar şoferul vinovat. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Un alt accident la Frumuşica a avut loc noaptea trecută

Două persoane, o femeie de 49 de ani și un bărbat de 44 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în zona localității Frumușica. În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Pompierii au găsit mașina răsturnată pe plafon, iar cele două persoane erau ieșite din interior. Acestea au fost preluate de ambulanța SAJ și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *