VIDEO Șeful IPJ Botoșani, în ședința ATOP: Una este să conduci o instituție ca un parazit și să taci din gură, sperând…

Membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani (ATOP) s-au întrunit în ședință, luni, iar șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Tudor Costîn, a declarat că în ultimul an, Poliția Botoșani nu s-a confruntat cu niciun caz de corupție, promovările în cadrul instituției s-au făcut fără vreo intervenție.

„Prima locuțiune la Botoșani a fost în A.T.O.P., când am spus că am trei principii de bază: zero corupție, disciplină și respect. Și nu abdic de la asta. În ultimul an de zile, Poliția Botoșani nu s-a confruntat cu niciun caz de corupție. Toate concursurile au fost organizate ”pe bune”, toate promovările au fost propuse și s-au făcut ”pe bune”. Fără intervenții, fără imixtiuni din orice categorie socială”, a spus Tudor Costîn.

El susține că s-a implicat substanțial în întregul județ și că s-a numărat printre puținii șefi din Poliția Botoșani care au monitorizat și zonele din afara municipiului. Potrivit acestuia, un primar chiar i-a spus că este primul șef de inspectorat întâlnit în ultimii zece ani în orașul pe care îl conduce.

Una este să conduci o instituție ca un parazit și să taci din gură, sperând că îți vor face treaba alții mai capabili decât tine, alta este să vorbești și să arăți tuturor cât de prost ești”, a spus Costîn.

Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Tatăl adolescentului din Botoșani, bătut de o gașcă de băieți, față în față cu șeful Poliției: Sunteți la curent cu faptul că faptele sunt minimalizate în detrimentul victimelor pentru a îmbunătăți statisticile legate de criminalitate?

2 thoughts on “VIDEO Șeful IPJ Botoșani, în ședința ATOP: Una este să conduci o instituție ca un parazit și să taci din gură, sperând…

  1. Poftim cultură… Un șef de poliție nu trebuie să fie atât de „pătimaș”, ăsta suferă tare. Iar a jignit cetățenii. Pănă acum am crezut că visează doar drone și vrea doar restrângerea dreptului cetățenilor, dar observăm că are și alte „calități”. Cetățenilor le-au dat lacrimile… Să înțelegem că a vrut să spună că nu face parte din care din prima categorie (invocată de el și nu de noi) – paraziții, ci din a doua (care vorbește si demonstrează cât de…) ? Ăsta e sensul comparației…Gura pacatosului.. Se vede că este „afectat” și nu mai vorbește logic…s-au vorbește? , așa cum a exprimat exact ce gândește când a „interzis” libertatea de mișcare a cetățenilor? Degeaba se laudă că a fost pe la Ștefănești…cine știe ce gogomănii o fi debitat si pe acolo. Mai bine să „stea acasă”, dacă face prostii. Cât despre celelate aspecte cu care se laudă, bine zice: nu s-au constatat (nu s-a vrut), nu că nu ar fi avut loc. Sperăm că cei care au deținut respectiva funcție să-l dea in judecată pentru modul în care i-a categorisit. Să-l dezvețe odată să debiteze tâmpenii. Au și proba…Rugăm să nu mai difuzați imagini cu el, societatea civilă se enervează când îl vede…ca să nu mai vorbim de faptul că nu ratează niciun moment să dea cu bâta în baltă…E de noaptea minții…

  2. Se laudă că este cel mai destoinic șef de IPJ di
    câți au fost, dar nici nu are proprietatea/ cuvintelor, sensul consacrat de DEX sau nu este capabil să utilizeze limbajul articulat (motivat probabil de „ceața” care o are în prezent). Eu am ascultat discursul… am crezut că nu e real…dar de acum începem să ne obișnuim cu vorbele tâmpe. Dar, așa cum scrie și in articolul care reproduce discursul, „elementul” susține că a avut „locuțiuni” si nu „alocuțiuni”. Nu înțelegem ce fel de locuțiuni are (substantivale, adverbiale) …sau poate verbale (că vorbește numai prostii?) Sau poate se referă la locuințe? Oricum, poate de asta s-a autoîncadrat în a doua categorie de comandanți ?(cea care nu e parazită, dar care vorbește și demonstrează…ceea ce a menționat). Noi îi recomandăm să deschidă gura și să articuleze sunetele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *