Un bărbat din Botoșani, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a obligat două tinere, dintre care una minoră, să se prostitueze

Un bărbat din Botoșani, care a racolat două tinere și le-a pus să se prostitueze, a fost condamnat pentru două infracțiuni de proxenetism. Curtea de Apel Suceava a hotărât, în urmă cu o săptămână, condamnarea acestuia la doi ani și jumătat de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de trei ani.

Individul a fost condamnat inițial, tot la doi ani și jumătate de închisoare de Judecătoria Botoșani, însă sentința din 17 iulie 2024 a fost contestată. Curtea de Apel Suceava a analizat contestația și a menținut decizia Judecătoriei Botoșani, respingând ca nefondat apelul.

În ce constau faptele

Bărbatul scotea bani frumoși de pe urma fetelor de 17 și 19 ani, punându-le la dispoziție un apartament închiriat și căutându-le clienți inclusiv pe Publi24.ro.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 09 noiembrie 2023- 14 noiembrie 2023, botoșăneanul a înlesnit activitatea de prostituție a unei fete de 17 ani.

Bărbatul a pus la dispoziția minorei un apartament închiriat în municipiul Botoșani, i-a oferit telefonul său mobil pentru ca aceasta să discute cu clienții, a negociat prețurile cu persoanele interesate, a postat anunțuri cu caracter erotic la rubrica matrimoniale pe publi24.ro și i-a oferit protecție față de clienții mai agresivi.

Fată „livrată” la domiciliul clientului

La fel a procedat și cu o tânără de 19 ani din municipiul Botoșani, în perioada 15 noiembrie- 28 noiembrie 2023. El a racolat-o pe fată în vederea prestării de servicii sexuale contracost.

I-a oferit de asemenea apartamentul, i-a căutat clienți, a negociat tarifele, a postat și anunțuri pe același site, dar în plus, o transporta pe fată la locuințele clienților care cereau ca aceasta să le ofere servicii sexuale la domiciliu. Botoșăneanul va trebui să răspundă pentru faptele sale în fața instanței.

Urmareste-ne pe Google News

 

 

 

 

 

 

 

Mihai Corneschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *