Un botoșănean a înșelat un bărbat după ce i-a trimis un colet plin cu pietre și crengi

Un botoșănean a înșelat un bărbat după ce i-a trimis un colet plin cu pietre și crengi. Un sucevean a găsit un anunț de vânzare pe OLX a unui telefon, postat de un botoșănean din Darabani. Era un Iphone 14 pentru care botoșăneanul cerea 1800 lei. Suceveanul s-a gândit că e o ofertă bună, așa că l-a sunat pe bărbatul din Darabani și s-au înțeles, pe 2 septembrie.

Transferul sumei de 1800 de lei a fost făcut la aceeași dată de sucevean, prin transfer bancar, înainte de a primi telefonul mobil. A mers pe încredere.

Joi, 4 septembrie, bărbatul a primit prin intermediul firmei de curierat la un punct de colectare aferent din municipiul Suceava, coletul în care ar fi trebuit să fie telefonul mobil. Când  a ajuns acasă și a deschis coletul, a constatat că în acesta se aflau doar niște crengi și pietre.

Încercând să îl contacteze pe vânzător atât pe telefonul mobil cât și prin intermediul aplicației OLX a constatat că acesta l-a blocat și nu îi mai răspunde, dându-și seama în acest fel că a fost înșelat așa că a cerut ajutorul polițiștilor. Botoșăneanul este cercetat acum pentru înșelăciune.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *