Licitaţie neobişnuită la Botoşani! Maşina de 22.000 de euro a unui executor judecătoresc, scoasă la licitaţie

Licitaţie neobişnuită organizată la Botoşani! Maşina de 22.000 de euro a unui executor judecătoresc a fost scoasă la licitaţie de către un alt executor judecătoresc, ca urmare a neplăţii ratelor către Porche Leasing România IFN.

Licitaţia este organizată pe 18 septembrie de Biroul Executorului Judecătoresc Sînziana Secrieru din Botoşani, iar maşina scoasă la vânzare, un Audi Q5, aparţine Biroului Executorului Judecătoresc Catrina Elisabeta din Suceava.

Autoturismul Audi, model Q5, înmatriculat în Suceava, este fabricat în anul 2018. El are culoare neagră, o capacitate cilindrică de 1968 cmc şi un motor pe bază de motorină. Are doar 69.858 kilometri parcurşi şi este scos la vânzare la preţul de 110.000 de lei, echivalentul a 22.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Licitaţie neobişnuită la Botoşani! Maşina de 22.000 de euro a unui executor judecătoresc, scoasă la licitaţie

  1. ÎS tovarășe de club și de nemernicii amândouă și mai amenință și persoanele executate…Dzeu este sus și nu doarme, cancerul le va mânca le amândouă…

  2. spunea unul ca asta de la Suceava dansa pe o masa intrun club de fite din IASI a comandat sampanie de 1000 de euro sticla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *