Bursa locurilor de muncă la Botoșani. Sute de joburi în domeniul confecțiilor

Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani organizează Bursa locurilor de muncă în domeniul confecțiilor în zilele de 27 și 28 august 2024, începând cu ora 09.00  în  incinta  Centrului de Formare Profesională a Adulților din Municipiul Botoșani, str. Unirii nr.9.

Până la această dată, 10 agenți economici au comunicat un număr de 324 de locuri de muncă în acest domeniu de activitate.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă urmare a concedierilor colective de personal din industria confecțiilor, satisfacerea ofertei cu locuri de muncă puse la dispoziție de către agenții economici  prin întâlnirea directă în condițiile unei concurențe loiale și transparente ”, precizează reprezentanții AJOFM.

Participarea la bursă va oferi participanților posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare privind facilităţile acordate în cazul angajării de către agenții economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *