Trist! Moartea Iuliei, tânăra din Botoșani care s-a stins pe patul de spital, a îndurerat întregul județ. Mesaje sfâșietoare transmise de apropiați

Moartea Iuliei, tânăra din Botoșani care s-a stins pe patul de spital, a îndurerat întregul județ. Apropiații au transmis mesaje sfâșietoare, vineri, la scurt timp după decesul fetei. Cu toții vorbesc despre ea la superlativ. Frumusețea ei era întrecută doar de bunătatea sufletului său, spun cei care au cunoscut-o.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

Nimic mai sfâșietor! Odihneste-te în vesnică lumină, Iulica!Nu te vom uita niciodată!”

„Dumnezeu s-o ierte! Sincere condoleanțe familiei și multă putere să treceți peste necaz acesta.”

„Așa mult iubea viața. Era un copil tare bun. Atât i-a fost dat să trăiască…”

„Nu puteam afla o veste mai tristă astăzi. Am sperat cu toții, care o cunoșteam, că își va reveni. Am sperat asta până în ultimul moment”

„Cât de trist! Multă putere rudelor, care sigur sunt împietrite de durere. A stat atâta timp în spital sărăcuta”

„Păcat de ea! Atât de tânără. Avea toată viața înainte. Cum poți pierde ce e mai scump dintr-o prostie… un accident stupid”

Iulia Cantolariu a fost transferată în comă la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași, cu un elicopter SMURD. Acolo, mai mulți medici au operat-o pe tânăra studentă, ea fiind intubată și ventilată. Deși a ieșit din comă, starea ei a fost, în continuare, gravă. Rudele au făcut tot posibilul pentru a o salva și au cerut să o transfere de la Iași la o clinică din Turcia, unde a și fost dusă, însă vineri, 23 august, a fost declarat decesul.

Accidentul în care a fost rănită grav Iulia a avut loc la începutul lunii iulie. Aceasta era la Agafton cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a mers să se plimbe cu un ATV alături de iubitul său. Din păcate, într-un moment de neatenție, ATV-ul s-a răsturnat, iar tânăra de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *