Un botoșănean, care avea interzis să se apropie de fosta iubită, a umilit-o public. Ce a făcut individul într-un local

foto arhiva

Un botoșănean, care avea interzis să se apropie de fosta iubită, a umilit-o public. A provocat scandal în localul în care aceasta lucrează.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, joi, bărbatul de 41 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta a încălcat ordinul de protecție emis de o instanță de judecată, prin care i se interzicea să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de fosta sa concubină, prin aceea că la data de 17 august a.c. s-a deplasat la localul pubilc în care aceasta lucrează și a provocat scandal. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordonului de protecție”, precizează sursa citată.

Povestea tristă a doi copilași, de șapte și patru ani, din Botoșani, care și-au pierdut mama. „Se îmbrățișează unul pe altul pentru că mama nu-i mai poate mângâia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *