FOTO Tânăr din Botoșani, prins conducând un tractor cu remorcă neînmatriculată. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut au depistat în trafic un cetățean român care conducea un ansamblu agricol, remorca nefiind înmatriculată sau înregistrată.

În data de 21 august a.c., în jurul orei 18.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mitoc, un ansamblu agricol, format dintr-un tractor și o cisternă, condus de un bărbat, cetățean român, în vârstă de 23 de ani.

Cu ocazia prezentării documentelor pentru control, colegii noştri au constatat faptul că remorca nu are număr de înmatriculare sau înregistrare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *