Liderul PNL Botosani, Florin Turcanu: PNL isi mentine optiunea de a desemna candidat pentru Consiliul Judetean Botosani

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, este sigur ca va candida pentru sefia Consiliului Judetean din partea USL. Acesta a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca, recent, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, s-au analizat rezultatele sondajului si ca „PNL isi mentine optiunea de a desemna candidat pentru Consiliul Judetean Botosani si cred ca va avea un candidat desemnat si USL va forma cea mai puternica echipa pentru a cistiga alegerile in judetul Botosani„, a spus Turcanu.

El a afirmat ca in momentul in care va avea dezlegare de la partid va face public rezultatele sondajului si la nivelul judetului. In alta ordine de iedi, liderul PNL Botosani si-a exprimat nemultumirea fata de recenta rectificare bugetara, in urma careia judetul Botosani a fost omis de guvernanti.

” As vrea sa il intreb public pe domnul Mihai Tibuleac, daca nu are posibilitatea sa convinga actualul Guvern ca si Botosaniul face parte din Romania. Noi, parlamentarii opozitiei, parlamentarii puterii, sa gasim o solutie impreuna cu reprezentantii CJ, reprezentantul Prefecturii, sa sensibilizam Guvernul ca, intr-adevar, Botosaniul face parte din Romania. Nu putem primi o rectificare zero. Nu se poate asa ceva. Aproape toate primariile au nevoie de o fiantare pentru a inchide anul. Sunt foarte multe scoli care care au nevoie de bani, dar atita timp cat vointa politica nu realizeaza acest lucru avem o mare problema„, a adaugat Turcanu.

One thought on “Liderul PNL Botosani, Florin Turcanu: PNL isi mentine optiunea de a desemna candidat pentru Consiliul Judetean Botosani

  1. Mai berbecule,pe nume de Florin Turcanu,ai nevoie de bani din rectificarea bugetara pentru primarii,care sunt in colaps din vina ta ?
    De ce impreuna cu seful PDL Catalin Flutur le-ati furat banii la 25 de primarii la impartirea bugetului alocat judetului Botosani ?
    S-au ai fi dorit,ca la o noua rectificare de buget national,sa-ti m-ai bati joc si de alte primarii ?
    Botosanenii ar dori sa taci din gura,eventual sa dispari de pe scena politica.Este rusinos,ca dintr-un judet cu cele mai multe genii pe cap de locuitor,PNL-ul sa promoveze in fruntea lor,un monument al prostiei,pe nume de Florin Turcanu.Si mai rusinos va fi,daca si conducatorii USL,il vor sustine pe acest berbec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *