FOTO Pericol în trei localități din județul Botoșani. Pompierii, chemați să stingă incendiu după incendiu

Trei incendii au avut loc în mai puțin de trei ore la Manolești Deal, Bobulești și Teioasa, în județul Botoșani. Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. Luni, în mai puțin de trei ore, aceștia au intervenit pentru stingerea a trei incendii.

La Bobulești: a ars vegetația uscată de pe aproximativ 3000 de metri pătrați. Pompierii au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu ajungă la un lan de porumb.

La Manolești Deal: au ars aproximativ 200 kilograme de gunoi. Pompierii au stins incendiul înainte ca flăcările să ajungă la o casă. La Teioasa: au ars bunurile dintr-o magazie, lipită de casă. A fost salvată locuința.

La cazuri au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, Detașamentului de Pompieri Botoșani și Punctului de Lucru Darabani, cu trei autospeciale de stingere, dar și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Ștefănești și Darabani.

Cauzele probabile de producere a incendiilor au fost: focul în aer liber, lăsat nesupravegheat și scurtcircuitul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *