FOTO O familie din Botoșani a rămas pe drumuri după ce casa i-a luat foc. Munca de-o viață s-a făcut scrum în câteva minute

O familie din județul Botoșani a rămas pe drumuri după ce casa i-a luat foc. Munca de-o viață a celor doi soți și a unei bătrâne s-a făcut scrum în doar câteva minute, iar acum au nevoie de ajutor pentru a-și reconstrui locuința.

„Cand sunteti acasa, priviti putin in jurul dv si imaginati-va cat de dureros este, fereasca Dumnezeu, ca in doar cateva minute sa nu mai ai absolut nimic din toata munca de o viata. Cat de mult muncesti pentru fiecare lucru. Deseori faci sacrificii ani de zile ca sa-ti poti cumpara un pat, un dulap, un frigider, un aragaz si celelalte si intr-o zi pleci de acasa si primeste un telefon ca toata casa este in flacari”, susține preoteasa Anamaria Macuc.

Prin aceste momente grele a trecut in urma cu doar 4 zile, o familie muncitoare si credincioasa, din satul Carasa, comuna Corlateni, județul Botosani. Toata munca lor de o viata s-a facut scrum.

„Haideti sa fim buni si cei care putem, sa contribuim cat de putin financiar sau cu materiale de constructii pentru a-si putea construi o noua casa. O casa o faci in multi ani, deseori muncesc doua generatii pentru o casa si este foarte, foarte greu sa o iei de la zero si sa construieste o casa, mai ales ca-n 2-3 luni gerul bate la geam. Cei care doriti sa-i ajutați financiar le puteti dona in nr de cont: RO76BTRLRONCRT0CT5127701, deschis la Bancă Transilvania, pe numele Strateanu Mariana sau o puteti contacta la 0748627887. O puteti vizita la adresa: Strateanu Mariana, Sat Carasa, Comuna Corlateni, Jud Botosani. Nu prea are semnal bun la telefon, daca nu reusiti s-o contactati, va rog sa-i lasati un mesaj si o va contacteze dumneaiei”, spune Anamaria Macuc.

Familia se ocupa cu agrigultura si cresterea animalelor in gospodarie, neavand varsta de pensionare, asadar veniturile sunt extrem de mici. Singuri n-au nici o sansa sa-si construiasca o noua casa. Pe drumuri, sub cerul liber, nu au ramas doar ei, ci si o femeie invarsta ( mama barbatului) cu care locuiau impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *