VIDEO & FOTO O femeie din Botoșani s-a răsturnat cu mașina, după ce un șofer a pătruns pe contrasens

O femeie din Botoșani s-a răsturnat, luni dimineață, cu mașina, după ce un șofer a pătruns pe contrasens. Accidentul s-a produs în zona Baisa, pe drumul european E 58 Botoșani- Suceava. Femeia se deplasa dinspre Baisa spre Botoșani, iar într-o curbă la stânga,  un autoturism care circula din sens opus a pătruns pe contrasens. Pentru a evita impactul și o eventuală tragedie, tânăra din Botoșani a tras brusc de volan la dreapta, iar apoi, când a încercat să rederese mașina, a acroșat o autoutilitară aflată pe sensul opus și apoi a ieșit în decor.

La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță și unul de poliție. Botoșăneanca nu a fost rănită, însă este revoltată de manevra extrem de periculoasă făcută de șoferul care a trecut de axul drumului.

Ea cere Poliției să facă dreptate în acest caz și să identifice șoferul care a pus-o în pericol. De altfel, șoferița a reușit să obțină imaginile cu mașina care a intrat pe contrasens și cere ajutor pentru identificarea celui care a greșit. Iată video mai jos!

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *