Încă o dispariție la Botoșani! Un bărbat de 44 de ani a dispărut fără urmă de mai multe luni

Un bărbat de 44 de ani din județul a dispărut fără urmă de mai multe luni. Este vorba de Marian Mihai Pavăl, care locuiește în comuna Vârfu Câmpului. Botoșăneanul, care este născut pe 10 iulie 1980, nu a mai luat legătura cu membrii familiei din aprilie.

„Numitul Paval Marian-Mihai de 44 de ani, domiciliat in comuna Varful Campului, judetul Botosani, a plecat voluntar in loca necunoscut cu circa patru luni de la data sesizarii disparitiei din 14.08.2024, fara a mai lua legatura cu membrii familiei”, susține Poliția Română.

Semnalmente înălțime: 182 cm,  greutate: 75 kg,

A doua dispariție anunțată în ultimele 24 de ore

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui tânăr, de 33 de ani, din municipiul Botoșani, care în perioada 8 -12 august a.c. a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Leonard Mihăiță Borcoi are următoarele semnalmente: 1,85 m înălțime, aproximativ 100 de kg, ochi căprui, păr brunet.

Nu se cunoaște vestimentația de la momentul plecării.

*Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!*, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Un bărbat din Botoșani a murit în timp ce muncea într-o gospodărie. S-a prăbușit din picioare și nu a mai putut fi salvat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *