Inedit! After school gratuit la Botoșani. „Nu costă nimic. Materialele și celelalte necesare vor fi asigurate de sponsori”

Gest inedit al unui preot din Botoșani! Acesta va organiza un after school gratuit pentru copiii din parohia sa. Este vorba despre părintele Marian Macuc, de la Parohia Pacea, care, din luna septembrie, vrea să desfășoare zilnic în cadrul parohiei un after school gratuit, între orele 12.00- 17.00, care include și o masă caldă gratuită pentru cei mici. Locurile sunt însă limitate, iar înscrierile se fac la nr de telefon 0753723189.

„Vrem să continuăm, cumva, proiectul școlii de vară prin oferirea de ajutor părinților care nu au cu cine să lase copiii pe timpul școlii, de luni până vineri în intervalul orar 12:00 și 17:00 Cum se procedează? Copiii sunt înscriși în numărul de locuri disponibile până la data de 1 Septembrie la nr de telefon 0753-723-189 ( preot Marian Macuc).Ce vor face copiii în acest interval? Vor fi aduși de părinți la ora 12:00 și vor fi preluați de voluntarii noștri. De la 12:00 la 14:00 vor face activități recreative, iar de la 14:00 la 17:00 își vor face temele ajutați de un învățător/învățătoare voluntar. In acest interval vor serbi si o masa calda gratuita”, precizează reprezentanții parohiei.

Se pot înscrie copiii de clasele I- IV.

„Nu costă nimic. Materialele și celelalte necesare vor fi asigurate de sponsori pe care îi vom anunța ulterior”, precizează reprezentanții parohiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *