Cosmin Agache a încântat publicul cu beatbox-ul, pe Stadionul Municipal

Cosmin Agache pe MunicipalFinalistul de la prima editie a emisiunii „Romanii au talent”, botosaneanul Cosmin Agache a facut o demostratie de beatbox pe stadionul Municipal, potrivit site-ului oficial al FC Botosani. In acelasi timp doi prieteni ai lui Stefan Florescu (care nu a putut fi prezent deoarece reprezinta Romania la Campionatul Mondial de freestyle din Cehia), Vlad Batranu din Iasi si Fabian Barna din Neamt au incantat publicul cu frestylefootbal.

De asemenea, Formatia BE ONE in frunte cu atleta Andreea Arsine, multipla campioana nationala si balcanca la Marsul Factorilor Postali, au prezentat o demonstratie de Kangoo Jumps pe stadionul Municipal la prezentarea lotului FC Botosani pentru noul sezon. Majoretele de la Clubul Copiilor Botosani impreuna cu majoretele FCM Dorohoi de la Casa de Cultura a Sindicatelor Dorohoi au dovedit ca stiu sa faca spectacol in fta a sute de botosaneni prezenti pe stadionul Municipal.

cai de visÎn pauza meciului amical dintre FC Botoşani şi FCM Dorohoi, oficialii grupării botoşănene au pregătit o surpriză spectatorilor. Patru cai de la ferma Cai de Vis, ce aparţine familiei Iftime au făcut o demonstraţie pe pista de atletism a stadionului Municipal si in spatele portii de la peluza nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *