Trei zile de rugăciune pentru părintele Ioan Alupoaiei, internat în stare gravă la spital. Când va avea loc Sfântul Maslu

Trei zile de rugăciune pentru părintele Ioan Alupoaiei, care se află în stare gravă la spital. La Biserica Izvorul Tămăduirii va avea loc Taina Sfântului Maslu, cu binecuvântarea părintelui protopop Petru Fercal. Slujbele se vor ține marți și miercuri de la 08.30 și vineri de la ora 18.00.

„Viața și sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, dar noi avem datoria de a le apăra și cultiva cu responsabilitate permanentă. Rugându-ne, vom trece peste această încercare și totul va fi vine”, este apelul la rugăciune făcut de reprezentanții bisericii.

Reamintim că un îndrăgit preot din Botoșani se află în stare gravă la un spital din Iași. Părintele Ioan Alupoaiei, de la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoșani, a ajuns pe mâna medicilor, care fac tot posibilul să îl țină în viață.

Părintele a ajuns la spital vineri, iar medicii botoșăneni au decis transferul său la o clinică din Iași. Acesta a fost pomenit, duminică, în bisericile din Botoșani. 

Credincioșii se roagă acum pentru sănătatea acestuia.

„Părintele a fost mereu alături de mine și familia și s-a rugat pentru noi toți, ne-a sfătuit. Acum, trebuie să ne rugăm și noi să îl mai lase Dumnezeu alături de noi că mare nevoie avem”, spune o enoriașă.

În decembrie 2020, părintele Ioan a fost internat la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” (Spitalul de contagioase) cu afecțiuni pulmonare severe. După mai bine de o lună de spitalizare, a urmat tratament la domiciliu, apoi proceduri de recuperare la Clinica Nera din județul Caraș-Severin. Ulterior, starea lui de sănătate a fost mai bună, iar în martie 2021 a slujit Sfânta Liturghie.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *