Ada Macovei, inspector general al IŞJ: Directorii de şcoli care au avut rezultate slabe în acest an vor fi sancţionaţi

Inspectorul scolar general, Ada Macovei
Inspectorul scolar general, Ada Macovei

Inspectoratul Şcolar Judeţean va ţine cont de rezultatele obţinute la examenele naţionale, la evaluarea directorilor de şcoli. Anunţul a fost făcut de inspectorul general al IŞJ, Ada Macovei. Aceasta a anunţat că directorii de şcoli care au avut rezultate slabe în acest an, comparativ cu anul trecut, vor fi sancţionaţi. Mai mult, conducerea IŞJ a cerut primarilor din judeţ, în cadrul unei întâlniri, să se implice în verificarea actului educaţional.

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră real şi de implicare reală, pentru că sunt foarte puţini cei dintre dumneavoastră care, de exemplu, au chemat directorul în consiliul local şi au cerut un raport de activitate în urma rezultatelor obţinute la examenele naţionale de la clasa VIII-a şi la bacalureat, acolo unde aveţi licee pe care dv. le finanţaţi. Faptul că directorul este şi va fi şi în următorul an şcolar numit de inspectorul şcolar general, nu cred că este un impediment de a vă cere drepturile ca finanţatori şi de a cere rapoarte şi de a cere măsuri de remediere a deficienţelor pe care trebuie să şi le asume întreaga comunitate„, a spus Ada Macovei.

One thought on “Ada Macovei, inspector general al IŞJ: Directorii de şcoli care au avut rezultate slabe în acest an vor fi sancţionaţi

  1. De ce ADA Macovei nu scoate posturile la concurs? Sa le ocupe oameni care doresc sa fie directori care stiu sa conduca o scoala nu cei impusi pe criterii politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *