Marius Budăi propune înființarea unui departament al mediului de afaceri la nivelul organizației: PSD a devenit din „partidul pensionarilor- partidul investițiilor”

Fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budăi, a declarat, sâmbătă, în cadrul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Botoșani, că PSD a devenit din „partidul pensionarilor”, „partidul clasei de mijloc” sau „partidul investițiilor”.

„Dacă în percepția publică eram până acum partidul celor săraci, al celor cu venituri mici, partidul pensionarilor, jignindu-i pe pensionari. Nu sunt! Sunt seniorii României, sunt părinții și bunicii noștri și sunt cei care au construit această țară până acum. Ne-o predau nouă să o ducem mai departe. Cred că ușor, ușor ne transformăm în partidul clasei de mijloc, aducându-i pe toți în clasa de mijloc, formând acea clasă de mijloc puternică care să aducă o Românie puternică și suntem, și o spun cu toată tăria și toată mândria și partidul investițiilor”, a spus Budăi.

El a spus că este important ca în jurul PSD să se formeze următorul guvern, iar PSD să își poată impune politice pentru ca România să prospere. Deputatul spune că în România a fost haos când cei de dreapta au fost la putere. El susține că la alegerile următoare se va decide dacă „ne dorim pentru alegătorii noștri o Românie în haos sau o Românie cu PSD la putere cu măsuri bune pentru cetățeni?”.

Totodată, social- democratul propune înființarea unui departament al mediului de afaceri la nivelul organizației județene.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Marius Budăi propune înființarea unui departament al mediului de afaceri la nivelul organizației: PSD a devenit din „partidul pensionarilor- partidul investițiilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *