Dramatic! O femeie din Botoșani are nevoie de ajutor după ce soțul a alungat-o de acasă cu tot cu copii

foto:gds.ro

O femeie din Botoșani are nevoie de ajutor după ce soțul a alungat-o de acasă cu tot cu copii. Alungată de soțul agresiv, botoșăneanca este disperată pentru că nu are unde să stea cu cei doi copii minori, precizează preoteasa Anamaria Macuc.

„Mama nu consuma alcool, nu fumeaza si este disperata pentru ca efectiv nu are unde sa stea. Ma gandesc ca poate o familie de la tara ar putea sa o gazduiasca si sa ajute la treburile din gospodarie, sau poate se gaseste o alta solutie. Din pacate, din ce stiu, nu exista centre pentru mame si copii cu varsta peste 3 ani, copiii au in jur de 8 ani ( sper candva sa se rezolve acest lucru ca sa nu mai fie despartiti copiii de mame). Cei care o puteti ajuta in vreun fel puteti suna la nr de telefon: 0743982457 ( este al unei cunostinte)”, precizează preoteasa.

Mama a plecat doar cu hainele de pe ea și cu un ordin de protecție împotriva soțului.

Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Dramatic! O femeie din Botoșani are nevoie de ajutor după ce soțul a alungat-o de acasă cu tot cu copii

  1. Nu există preoteasă in religia ortodoxa româna. Femeia nu are voie să oficieze slujbele, deci nu poate fi preoteasă. In Anglia e mai multă deschidere, iar femeile pot oficia cununii religioase,slujbe in biserică,etc doar că acolo e altă civilizație.
    La noi o să mai dureze 2-3 secole până când femeile or să aibe aceleasi drepturi ca si bărbații.
    A numi preoteasă nevasta unui preot, e ca și cum ai numi-o pe soția unui economist …” d-na contabilă” in condițiile in care ea e casnică și nu face nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *