Răsturnare de situație în cazul lui Bogdan Andone. Decizia luată de Comisia de Recurs în cazul fostului antrenor al FC Botoșani

Bogdan Andone (49 de ani) a avut câștig de cauză la Comisia de Recurs. Antrenorul dat afară de FC Botoșani după doar două etape a fost suspendat patru etape pentru criza de nervi avută la adresa arbitrilor în runda inaugurală, cu Oțelul. Bogdan Andone a făcut apel și a avut câștig de cauză, potrivit Digi24. Suspendarea i-a fost înjumătățită.

Andone Bogdan Ioan vs. CDE a LPF – Sancţiune disciplinară – Admite Recursul. Desfiinţează Hotărârea CDE nr 1/17.07.2024. În temeiul art. 65 lit. A din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan Ioan cu suspendare două jocuri şi penalitate sportivă 6.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 din RD, antrenorul va executa o suspendare de două jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. Definitivă şi executorie pe plan intern. Pronunţată la data de 08.08.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, se arată în hotărârea Comisiei de Recurd.

Bogdan Andone nu va putea, astfel, sta pe bancă în primele două etape ale unui eventual viitor mandat la o echipă din SuperLigă. În străinătate, unde a activat înainte să vină la Botoșani, la Apollon Limassol, suspendarea nu se aplică.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *