22 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ superior ale MAI, sesiunea a II-a. Jandarmeria Botoșani face înscrieri

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani desfășoară activități de selecționare a candidaților în vederea participării la concursurile de admitere organizate în anul 2024 la instituțiile de învățământ superior din structura Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea a II-a de admitere august – septembrie 2024.

Cei interesați se pot înscrie pentru a candida pe cele 22 locuri disponibile pentru învățământul superior (ofițeri) – studii universitare de licență, învățământ cu frecvență.
Înscrierea candidaţilor se poate face până pe data de 18 august 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru Academia Navală ,,Mircea cel Bâtrân” Constanța (7 locuri) și până la data de 25 august 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, pentru Academia Tehnică Militară ,,Ferdinand I” (15 locuri).

Cererile-tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează olograf de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, în format electronic, la adresa de e-mail [email protected].

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet, se face de luni până duminică, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110-112, jud. Botoşani, astfel:
-până la data de 23 august 2024 pentru Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân”;
-până la data de 03 septembrie 2024 pentru Academia Tehnică Militară ,,Ferdinand I”.
T

oate informațiile necesare candidaților privind înscrierea pe locurile alocate fiecarei instituții de învățământ militar/ specialitățile militare, condițiile legale, criteriile specifice, desfășurarea probelor de concurs și documentele necesare sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea Carieră – ,,Anunț privind recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerul Afacerilor Interne, sesiunea a II-a de admitere august-septembrie 2024″ – 08.08.2024.
Recomandăm celor interesați să citească cu atenție anunțul de concurs, iar în cazul în care au nelămuriri să apeleze numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527), transmite IJJ Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *