Polițiștii locali, cu ochii pe lucrările de intervenții pentru refacerea carosabilului. Au dat 14 amenzi

Polițiștii locali au făcut mai multe controale  pe raza municipiului Botoşani, luna trecută, cu privire la lucrările de construcţii executate, intervenţii în carosabil şi refacerea acestuia, fiind urmărite zonele afectate de lucrările de intervenții la rețelele edilitare.

Ca urmare a verificărilor efectuate inopinant sau pentru soluționarea unor petiții, polițiștii locali au dispusă aplicarea a 14 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 27.000 lei conform prevederilor Legii nr. 50/1991 și ale H.C.L. nr. 255/2021 – Regulamentul privind stabilirea condițiilor pentru eliberarea avizelor de intervenție și Acordurilor Administratorului Drumului, urmărirea și recepția lucrărilorde intervenții la rețelele edilitare de utilități publice pe raza municipiului Botoșani”, anunță reprezentanții Poliției Locale.

Acțiunile preventive desfășurate de structurile Poliției Locale a Municipiului Botoșani au caracter permanent și vizează respectarea normelor de protecția mediului, desfășurarea unui comerț civilizat în piețe și respectarea normelor privind disciplina în construcții.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *