Un bărbat din Botoșani a fost amendat de polițiști de trei ori în aceeași zi

Un bărbat din Botoșani a fost amendat de polițiști de trei ori în aceeași zi. Acesta a fost surprins aruncând gunoiul pe spațiul verde. Pe 3 iulie, pe str. Dragoș Vodă, F.C. (28 ani) a fost suprins de trei ori aruncând pungi și saci cu deșeuri menajere pe spațiul verde din fața imobilului de la nr. 9. De fiecare dată, el a fost sancționat, potrivit prevederilor H.C.L. nr. 130/2020, cuantumul amenzilor 2400 lei.

În intervalul 1 iulie – 31 iulie 2024, polițiștii locali ce desfășoară activități specifice domeniilor protecția mediului, activitate comercială și disciplina în construcții au întreprins activități de prevenire și constatare a faptelor de natură contravențională conform competențelor. Ca urmare a activităților desfășurate polițiștii locali au constatat un număr de 75 fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în funcție de gravitatea acestora, cuantumul total al amenzilor fiind de 42.800 lei.

În domeniul protecției mediului, polițiștii locali au desfășurat activități pentru descurajarea fenomenului abandonării deșeurilor menajere/rezultate din construcții pe domeniul public, fiind monitorizate zonele str. Săvenilor, str. Dragoș Vodă, str. Primăverii, str. Octav Onicescu.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *