Spații de campare pregătite pentru participanții la Festivalul „Seri Eminesciene”

Cei pasionați de camping vor putea merge cu cortul la Ipotești pentru a participa la Festivalul „Seri Eminesciene”. Organizatorii, cu ajutorul primăriei din comuna Mihai Eminescu, pun la dispoziție terenul de fotbal din Ipotești, iar parcarea mașinilor este posibilă în fața Primăriei și la Sala Polivalentă.

Memorialul Ipoteşti Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani, organizează, în perioada 9-11 august 2024, Festivalul Naţional de Muzică Folk Seri Eminesciene. Ediţia din acest an este finanţată de Consiliul Judeţean Botoşani şi este organizată în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani.

Concursul destinat copiilor şi tinerilor interpreţi se va desfăşura în perioada 9-10 august 2024 şi cuprinde două sectiuni: individual şi grup, precum şi două categorii de vârstă: 7-14 ani,  respectiv, 15-30 ani.

În cele trei seri de spectacol pe scena Memorialului Ipotești vor urca Fără Zahăr, Alina Manole, Țapinarii, Majay Gyozo, Alifantis, Emeric Imre, Nicu Patoi, Maria Rădicanu și mulți alții. Evenimentul este prezentat de Cristi Dumitrașcu.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *