FOTO Tânăr din Botoșani implicat într-un accident mortal. Coliziune între un autoturism și un camion

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a fost implicat într-un accident mortal, care a avut loc duminică după-amiază, pe DN1C, în localitatea Căpâlna, județul Sălaj. Un bărbat de 61 de ani, din municipiul Bistrița a murit, iar o femeie de 57 de ani a ajuns la spital. Ambii se aflau într-un autoturism.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 61 de ani, din municipiul Bistrița, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Căpâlna, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, condus de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cerbu, județul Botoșani.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat, iar o femeie de 57 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la o unitate medicală. Botoșăneanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: Dejeanul

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *