Tragedie pe un şantier din Botoşani. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etaj. Lucra pentru o firmă care subcontractase lucrările

Tragedie pe un şantier din judeţul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit, sâmbătă, după ce a căzut de la etaj. Botoşăneanul lucra pentru o firmă de construcţii din Botoşani care subcontractase lucrările de la o societate din Tulcea.

Muncitorul lucra la turnat placa de beton de la nivelul al doilea al unui bloc aflat în construcţie în oraşul Ştefăneşti. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de pe schelă, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, pe placa de beton de la parter, decedând pe loc.

Botoşăneanul era angajat al societăţii comerciale Edil David Rustic SRL Durneşti, cea care subcontractase lucrarea de la firma Bahm Construcţii Civile şi Industriale SRL Tulcea.

Constructorul din Tulcea a semnat un contract de 6,48 milioane de lei cu Primăria Ştefăneşti pentru construirea de locuinte nZEB plus- pentru tineri/locuinte de serviciu pentru specialisti din sanatate si invatamant in cadrul proiectului de investitii finantat prin Programul National de Redresare si Rezilienta – Componenta 10 – “Construirea de locuinte de serviciu pentru specialisti din sanatate si invatamant in orasul Stefanesti, judetul Botosani”.

Este vorba de amenajarea terenului si construirea a unui bloc de locuinte de 16 apartamente (cu regim de inaltime P+3E) cu forma neregulata, pe o suprafata de teren de 7238 mp.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *