FOTO & VIDEO Șapte persoane au văzut moartea cu ochii într-un accident la Botoșani. Cum s-a produs evenimentul

Șapte persoane au văzut moartea cu ochii într-un accident la Botoșani. Este vorba despre nenorocirea care s-a produs, duminică, pe raza localității Vlădeni. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului.

Accidentul a avut loc după ce un autoturism a semnalizat și a oprit pentru a putea vira la stânga, dar șoferul din spatele său nu a păstrat distanța și l-a izbit, proiectându-l într-un alt autoturism. Oamenii legii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat faptul că într-unul dintre autoturisme, pagasera de pe scaunul din dreapta șoferului, era încarcerată, iar celelalte persoane erau ieșite din mașini. Femeia, în vârstă de 58 de ani, a fost scoasă din interior de pompieri, cu ajutorul accesoriilor specifice. Aceasta a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns și unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 52 de ani. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat să fie duse la o unitate spitalicească”, precizează reprezentanții ISU Botoșani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *