Marian, un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a fost ridicat de polițiști după ce a fost oprit pe stradă. Ce au descoperit oamenii legii

Marian, un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a fost ridicat de polițiști după ce a fost oprit pe stradă. Cosmin Marian Rînghilescu, din municipiul Dorohoi, se afla, pe 3 august, pe strada 28 Noiembrie din Siret, județul Suceava, când a fost oprit de o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției orașului Siret.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că față de acesta Judecătoria Dorohoi, județul Botoșani a luat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 1 an și 10 luni închisoare, conform Sentinței penale din 29.07.2024 pentru infracțiuni de „furt” și „tâlhărie”.

Ca urmare, botoșăneanul a fost preluat de o escortă din cadrul IPJ Botoșani și depus într-un centru de detenție.

Cum s-au produs faptele

Doi adolescenți din Botoșani, cu vârste de 16 și, respectiv, 17 ani, au spart mai multe magazine și locuințe de pe raza municipiului Dorohoi. Potrivit polițiștilor, adolescenții au pătruns sau au încercat sa pătrundă în incinta mai multor societăți comerciale, prin forțarea ușile de acces, de unde au sustras mai multe bunuri, în special țigări. De asemenea, ei au distrus un aparat de cafea.

Totodată, aceștia au furat două telefoane mobile de la doi tineri. Le cereau telefonul să dea un mesaj sau să între pe facebook și apoi fugeau cu el.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *