FOTO & VIDEO Elevele de 10 din Botoșani, premiate de primărie. „După facultate, ne-am dori foarte mult să vă întoarceți la Botoșani”

Trei eleve au fost premiate de Primăria municipiul Botoșani pentru rezultatele excelente la învățătură. Este vorba despre cele două eleve care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și singura elevă din Botoșani care a intrat la liceu fără a susține Evaluarea Națională, datorită rezultatelor obținute la olimpiada națională de limba română.

Iulia Alexandra Varzariuc, de la Colegiul Național Mihai Eminescu, și Iolanda Constantin, de la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, sunt fetele de 10 la Bac, iar Maria Macovei este eleva admisă la Colegiul Național Mihai Eminescu fără a susține Evaluarea Națională. Maria nu a fost prezentă, joi, pentru a primi premiul, dar acesta va ajunge și la ea.

Edilul Cosmin Andrei a stat de vorbă cu tinerele, le-a întrebat spre ce facultăți se îndreaptă și le-a spus că „după facultate, ne-am dori foarte mult să vă întoarceți în Botoșani”.

Valoarea premiului oferit de muncipalitate este de 1.000 lei pentru fiecare elevă. Diplomele au fost oferite de prof. Cristina Bălăucă, iar florile de primarul Cosmin Andrei. Cei doi le-au felicitat pe tinere pentru rezultatele obținute și pentru că au făcut cinste Botoșaniului prin performanțele lor școlare.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *