Un bărbat din Botoșani a ajuns pe mâna poliției după ce a încercat să agațe pe internet o fată de 14 ani. Cine era de fapt în spatele profilului

Un bărbat din Botoșani a ajuns pe mâna poliției după ce a încercat să agațe pe internet o fată de 14 ani. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din comuna Rădăuți Prut, care i-a propus unei fete de 14 ani, pe internet, să întrețină relații sexuale cu el. În spatele profilului fetei era de fapt un tânăr de 20 de ani, care l-a dat pe individ pe mâna poliției.

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată, duminică seara, de către un tânăr de 20 ani din Deva, cu privire la faptul că, acesta și-a creat un profil fals pe o rețea de socializare, dându-se drept o fată de 14 ani, iar un bărbat dorește să se întâlnească cu această minoră pentru a întreține relații sexuale.

„În urma activităților investigative și de cercetare efectuate de către polițiști, persoana bănuită de comiterea acestei fapte a fost identificată ca fiind un bărbat de 38 de ani din comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale”, precizează IPJ Hunedoara.

Urmareste-ne pe Google News

Ea este singura profesoară din Botoșani care a obținut 10 la titularizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *