Doi șoferi, amendați de polițiștii botoșăneni pentru transport ilegal de lemne

Doi șoferi au fost amendați și au rămas și fără încărcătura de lemne, după ce au fost opriți pentru control de polițiștii botoșăneni.

La data de 25 iulie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 298, din comuna Cordăreni, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 31 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. De asemenena, materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării”, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

În aceeași zi, polițiștii au mai oprit pentru control, pe drumul județean DJ 298, din comuna George Enescu, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 3 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *