Fraţii din Botoşani care ar fi ucis în bătaie un bărbat au cerut să fie puşi în libertate

Cei doi fraţi din judeţul Botoşani care ar fi ucis în bătaie un bărbat au cerut să fie puşi în libertate. Este vorba de fraţii Ionuţ Daniel Boboc şi Vasile Sorin Boboc din Rădăuţi Prut sunt acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte şi au fost arestaţi în baza unui mandat emis în cursul zilei de luni.

Tinerii de 31 şi, respectiv, 34 de ani, au contestat măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Botoşani, iar contestaţia lor urmează să fie judecată de Curtea de Apel Suceava.

Au bătut victima pentru a îşi răzbuna tatăl

Bărbatul din judeţul Botoşani care a fost bătut cu bestialitate şi abandonat pe marginea drumului ar fi avut un conflict cu tatăl agresorilor. Viorel Ţâmbală, în vârstă de 53 de ani, a decedat, sâmbătă, în Spitalul Municipal Dorohoi, unde a ajuns după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele pe un drum din localitatea Rădăuţi Prut.

Cu puţin timp înainte de a fi bătut, botoşăneanul ar fi fost la un bar unde ar fi avut un conflict cu tatăl celor doi fraţi agresori, pe care l-ar fi lovit.

Imediat, victima ar fi cerut sprijinul băieţilor săi, iar cei doi tineri, de 31 şi, respectiv, 34 de ani, ar fi plecat în căutarea lui Viorel Ţâmbală, pentru a se răzbuna. Ajuns din urmă, bărbatul a fost bătut atât de puternic, încât a suferit leziuni foarte grave, care ulterior i-au provocat decesul.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *