Scandal într-o localitate din Botoșani. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns la spital

Foto: arhiva

Un scandal a avut loc luni, într-o localitate din județul Botoșani. Doi consăteni din Hănești s-au luat la ceartă de la pământ, iar conflictul a degenerat și s-a transformat într-o luptă însângerată.

La un moment dat, un bărbat de 57 de ani l-a înjunghiat pe consăteanul său de 52 de ani în zona abdominală, iar victima a fost preluată de echipajele medicale și dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar autorul a fost săltat pentru audieri. Localnicii spun că autorul fapte este cunoscut ca fiind o persoană conflictuală, care are obiceiul de a consuma alcool.

„Astăzi, 8 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală nr. 9 Vlăsinești au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Hănești, este un scandal în desfășurare. Echipajul de poliție care a fost direcționat la fața locului a identificat un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Borolea, comuna Hănești, care prezenta o rană la nivelul pieptului. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, persoana cercetată pentru comiterea faptei, un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, a fost identificat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri. Din primele verificări, conflictul ar fi pornit de la o suprafață de teren. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatele acestora, să se dispună măsuri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

 

 Urmareste-ne pe Google News

FOTO Cinste lor! Ele sunt elevele din Botoșani care au obținut media 10 la Bacalaureat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *