Tânăra de la „Eminescu”, cu media perfectă la Bacalaureat. „Am știut că nu va funcționa această metodă de a lăsa totul înainte de examen”

Iulia Alexandra Vanzariuc, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani a obținut media perfectă la examenul de Bacalaureat. Determinată, ambițioasă, dar mai ales disciplinată, Alexandra a reușit să acumuleze informațiile necesare pe parcursul celor patru ani de liceu pentru ca la examenul de Bacalaureat să se poată lăuda cu o binemeritată medie de 10.

Tânăra a declarat, pentru BotosaniNews.ro, că nu a lăsat totul pe ultima sută de metri, ci a fost o muncă susținută, în toți cei patru ani de studii.

„Mă așteptam la note bune, dar bineînțeles că nota zece este greu de atins așa că nu m-am așteptat la media 10 totală. A fost o notă care m-a bucurat și m-a împlinit în special pentru toată munca depusă până acum”, a spus Alexandra.

Tânăra consideră că profesorii au un aport foarte important în rezultatele obținute de elevi la acest tip de examene. În acest an, spune ea, subiectele de la Bacalaureat au fost accesibile pentru cei care au învățat.

„Profesorii mei au fost de ajutor  cu absolut orice întrebare am avut eu și colegii mei și ne-au răspuns mereu când am avut nelămuriri și pentru acest fapt le mulțumesc”, a adăugat tânăra.

Secretul ei? Disciplina! Alexandra nu a lăsat nimic la voia întâmplării sau pe ultima sută de metri.

„Am avut un program binestabilit, am muncit constant încă de la începutul anului, am avut mai multe momente de pauză și zilnic și la sărbători pentru a petrece cu familia și prietenii. Consider că acestea sunt foarte importante pentru un elev pentru că te ajută să te deconectezi de la învățat și te concentrezi mai bine. Fiecare elev are sistemul lui de învățare, dar pentru mine eu am știut că nu va funcționa această metodă de a lăsa totul înainte de examen”, ne-a mărturisit tânăra, care își dorește să studieze la Drept, la Iași.

Două tinere din Botoșani au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat, la sesiunea din vară. Este vorba despre Iulia Alexandra Vanzariuc, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, profil socio uman și Iolanda Constantin, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, profil pedagogic, specializarea învățător-educatoare.

Afișarea rezultatelor finale, după soluționarea contestațiilor, este programată în data de 12 iulie.

 Urmareste-ne pe Google News

Tânăra din Botoșani, pasionată de bodybuilding, care a obținut media 10 la Bac. Iolanda este fiica unor cadre didactice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *