Se construiește un nou bloc de locuințe pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani. Cine sunt investitorii!

Doi soți, care dețin un teren pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, propun construcția unui bloc de locuințe cu parter și două etaje, plus al treilea retras. Este vorba de soții Ovidiu Constantin Maxim și Suzana Andra Maxim, care vor să ridice blocul în vecinătatea internatului de la Colegiul Național AT Laurian.

Soții Maxim, dar și firma acestora, Corola SRL (firmă specializată în vânzarea de auto), dețin împreună 2.775 metri pătrați de teren, pe care este amplasată în prezent o casă, aflată într-o avansată stare de degradare.

Blocul ar urma să aibă demisol de 785 metri pătrați, care să includă și o parcare auto de 16 locuri, un parter de 735 metri pătrați, unde să fie amenajate spații birouri și cabinete, dar și trei etaje cu 1.850 metri pătrați de locuițe colective, cu un număr total de 24 de apartamente.

În exteriorul blocul vor fi amenajate alte 26 de locuri de parcare.

Soții Maxim au depus la Primăria Botoșani documentația tehnică pentru autorizarea construcției.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

 

One thought on “Se construiește un nou bloc de locuințe pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani. Cine sunt investitorii!

  1. Băi, acolo e o casa veche din sec 19
    ( monument arhitectural) ! Ne ducem la Cluj si admirăm case vechi dar cu astea din Botoșani( mult mai aspectoase) le punem la pământ? Blocuri gri de apartamente se pot construi pe șoseaua Iașului,zona Dedeman,etc unde nu sunt case vechi !
    Primaria Botosani sa achizitioneze URGENT acea clădire pt a o renova
    ( numai sunt multe in municipiu) și a o integra in circuitul turistic.
    Opriti dărâmarea acelei case ! Multumim anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *