FOTO Accident cu trei mașini într-o localitate din Botoșani. Șase persoane au fost implicate

Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier produs pe raza localității Flămânzi, duminică după-amiază, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj SAJ. Aceștia au constatat că toate cele șase persoane erau ieșite din mașini. Acestea au fost evaluate de echipajele medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

„Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic”, anunță ISU Botoșani.

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *