TOP 3 idei de locații în care poți organiza o petrecere surpriză: cum poți impresiona persoanele dragi din viața ta?

Foto: Magneto

Dacă dorești să surprinzi pe cineva drag de ziua lui sau cu ocazia unui alt eveniment special, cel mai bun mod de a face acest lucru este organizând o petrecere surpriză. Este o metodă destul de des folosită, însă apreciată de toată lumea datorită emoției pe care reușește să o transmită celui care se află în centrul acțiunii. Astfel, dacă vrei și tu să iei în considerare această idee, dar nu știi exact care sunt locațiile potrivite pentru astfel de evenimente, avem câteva recomandări utile pentru tine.

Iată cele mai potrivite locuri în care poți organiza o petrecere surpriză:

 

  1. Într-un restaurant cu muzică live

 

Fără doar și poate, una dintre cele mai potrivite locații în care poți să pui la punct toate detaliile pentru o petrecere surpriză memorabilă este un restaurant care să ofere și muzică live. În acest fel, nu va trebui să-ți faci griji pentru distracție deoarece va fi garantată, mai ales dacă alegi chiar seara în care vine artistul favorit al persoanei dragi din viața ta. 

 

Spre exemplu, un restaurant de evenimente din București ideal pentru așa ceva este Berăria H, unde au loc concerte săptămânale cu artiști din diverse genuri muzicale. Aici vei găsi și un meniu variat, cu carne la grătar și alte preparate delicioase. Tot ce-ți rămâne ție de făcut va fi să-i comunici personalului din locație preferințele culinare. Dacă nu ești din capitală, surpriza va fi și mai mare, iar întreaga experiență va deveni de neuitat.

 

  1. La tine acasă

 

În cazul în care vrei să organizezi ceva mai restrâns, care să nu implice un buget prea mare, atunci o variantă pe care o poți lua în calcul este organizarea petrecerii chiar la tine acasă. Astfel, poți pregăti în propria bucătărie câteva platouri cu aperitive, un playlist cu muzica preferată a sărbătoritul și un tort. Alege data și ora și asigură-te că persoana sărbătorită este disponibilă în ziua respectivă și că nu are alte planuri. În funcție de tema aleasă, decorează locuința cu baloane, bannere, luminițe și alte elemente decorative. Totuși, trebuie să iei în calcul că această opțiune va implica mai multă muncă din partea ta în ceea ce privește organizarea. Însă, cu siguranță vei reuși să creezi momente speciale și amintiri frumoase.  

 

  1. În natură

 

Dacă vremea este favorabilă, poți alege un spațiu verde, cum ar fi un parc, unde să organizezi toate detaliile și să surprinzi persoana dragă. În plus, poți alege o tematică specială, cum ar fi „picnicul”, ceea ce nu doar că va atrage atenția celorlalți participanți, dar vă va ajuta să creați amintiri de neuitat într-un cadru de poveste.

 

În concluzie, cele mai importante criterii de care trebuie să ții cont, atunci când vrei să pui la cale o petrecere surpriză, sunt numărul de invitați, dar și bugetul pe care ești dispus să-l aloci. Abia după ce ai stabilit aceste aspecte, poți opta pentru varianta preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *