Bărbat arestat după ce a agresat sexual o tânără, pe o stradă din municipiul Botoșani

foto: impactnews.ro

Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a agresat sexual o tânără, pe o stradă din municipiul Botoșani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, la data de 24 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, la data de 25 iunie a.c., instanța de judecată a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

”Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Botoșani, ar fi pipăit o tânără, în mai multe zone ale corpului, fără consimțământului acesteia”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, pentru următoarele 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *