Un bărbat din Botoșani, dispărut în Olanda. A coborât dintr-un microbuz oprit pe autostradă și a plecat

Un bărbat din județul Botoșani a fost dat dispărut în Olanda. Potrivit Poliției Române, botoșăneanul Gheorghe Turculeț a coborât dintr-un microbuz oprit pe autostradă și a plecat, fără a mai exista informații despre el. Dispariția bărbatului de 42 de ani, născut în Trușești, a avut loc pe 23 iunie.

„Turculeț Gheorghe, in varsta de 42 ani, in data de 23.06.2024, in timp ce se deplasa pe raza teritoriului Olandei la munca, a parasit in mod voluntar microbuzul care il transporta, in timp ce acesta se afla staționat pe banda de urgență, pe o autostrada din Olanda., fara a cunoaște cu exactictate locația”, a transmis Poliția Română.

Semnalmente Turculeț Gheorghe: inălțime 1,80 cm, greutate aproximativa 100 de kg, ten alb, ochi albaștri, par de lungime scurt, de culoare șaten, purtat scurt, avand ca semn distinctiv lipsa falangelor de la degetul mijlociu și degetul inelar, ambele de la mana stanga.

Persoanele care pot oferi informații despre botoșănean sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *