VIDEO Cutremurător! O mamă și copiii săi ținuți în teroare de un individ de 45 de ani. „Noi nu mai știm încotro să o apucăm”

Foto: arhiva

Un individ de 45 de ani din municipiul Dorohoi este un adevărat pericol pentru o femeie și copiii acesteia, printre car un bebeluș de nouă luni, dar și pentru părinții și cumătrii femeii. Bărbatul îi amenință, îi jignește, iar ultima dată a spart ușa mămicii și a intrat peste ea deși avea interzis să se apropie de aceasta și de copii. A fost reținut pentru 24 de ore, dar ulterior a fost lăsat liber.

„Atât ea cât și eu am făcut plângere împotriva lui și el tot continuă să ne agreseze pe stradă, atât pe noi cât și pe copiii mei. Este eliberat după 24 de ore și atât. Noi nu știm ce să mai facem. Poliția din Dorohoi ne ia în râs. I-a distrus ușa, i-a distrus până acum doua căruțuri (are bebeluș de 9 luni). O agresează verbal și fizic atât pe ea cât și pe copii. Pe mine m-a agresat pe stradă cu amenințări de moarte de față cu copilul meu. Îmi urmărește copiii pe stradă, bate la ușă. Striga numele meu seara târziu la ușă. Am făcut și eu plângere împotriva lui, dar se vede că Poliția din Dorohoi ține cu el. Aceleași lucruri le face și părinților cumătrii mele. Noi nu mai știm încotro să o apucăm”, ne-a dezvăluit cumătra femeii.

Aceasta ne-a trimis un filmuleț cum acesta strigă la ușă, spune că este băut și apoi izbește în ușa femeii. Se aud copiii care strigă la mama lor de frică.

Reamintim că  femeie și copiii săi, din județul Botoșani, sunt pur și simplu terorizați de concubinul acesteia. Bărbatul a ignorat ordinul de restricție, a spart ușa și a intrat peste ei în casă.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis, joi,  ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și distrugere.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 16 iunie a.c., a venit la locuința concubinei sale și i-a distrus ușa de acces în locuință, deși exista un ordin de protecție emis de Judecătoria Dorohoi,pentru o perioadă de 12 luni, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 50 de metri, de aceasta și copiii săi”, precizau reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *