Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani face noi angajări. Trei posturi de medic, scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani face noi angajări. Trei posturi de medic pediatru au fost scoase la concurs. Este vorba de Secția Pediatrie I de la Spitalul de Copii, unde se angajează medic rezident anul V in specialitatea pediatrie – durata nedeterminata, Compartimentul Pediatrie Săveni- un post cu norma intreaga de medic specialist in specialitatea pediatrie – durata nedeterminata și Compartiment Pediatrie Darabani– un post cu norma intreaga de medic specialist in specialitatea pediatrie – durata nedeterminata.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de medic specialist si medic rezident anul V, specialitatea pediatrie, se va desfasura, conform calendarului următor: 27 iunie – depunerea dosarelor, 8 iulie proba scrisă, 15 iulie proba practica.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de medic specialist si medic rezident anul V, in specialitatea pediatrie  se va desfăşura la sediul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” str. Vasile Lupu nr.62 şi va consta din următoarele probe:  selecţia dosarelor de înscriere, prevăzută în anexa nr. 3 la ordin;  proba scrisă (3 ore); proba practică.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *