El este Ionuț, băiatul din Botoșani, care a murit electrocutat. „Era un copil respectuos, extraordinar de bine crescut, super copil”

Ionuț, băiatul din Botoșani care a murit electrocutat voia să facă performanță în canotaj. La 14 ani, a mers la Complexul Sportiv Orșova încă din urmă cu câteva săptămâni. În timp ce se juca împreună cu alţi prieteni, băiatul s-a electrocutat într-o cameră tehnică a unui Complex Sportiv din Orşova. Speriaţi, colegii săi au cerut ajutor, însă, până la sosirea echipajelor de salvare, adolescentul s-a stins din viaţă.

„Era un copil respectuos, extraordinar de bine crescut, super copil. Păcat! Era crescut în respect și corectitudine. Rar mai sunt copii așa în ziua de azi”, ne-a declarat primarul Voicu Murariu.

”La data de 11 iunie a.c., ora 17.20, Poliţia municipiului Orşova a fost sesizată cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii orşoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani, în timp ce se juca împreună cu alţi colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unităţii, pe un panou electric, fiind găsit decedat”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Incidentul s-a produs la Clubul de Canotaj de la Orşova. Trupul băiatului a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie şi stabilirea cauzelor decesului. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *